Ne zaboravi Like and Share

Kokosove štange koje se ne peku

Hvalite, kritikujte, dodajte svoje verzije recepta: Možda želite pročitati i ovo? Plugin for WordPress, Blogger...



Sastojci (Broj osoba: 10)

300 g mljevenog keksa
100 g kokosa
125 g margarina
200 g šećera
1 dl vode


Glazura:
3 žlice vode
100g čokolade
100g margarina

Postupak pripreme

1. Mljevene kekse pomiješajte s kokosom   te promiješajte. Na vatri otopite 200 g šećera u 1 dl vode te dodajte margarin da se istopi.
2. U smjesu keksa dodajte vodu s šećerom i margarinom te izmiješajte mikserom . Masu istrestite u kalup promjera oko 20x30cm, najbolje na papir za pečenje zbog lakšeg vađenja. Poravnajte masu.
3. Prelijte glazurom od čokolade, ubacite u hladnja kda se sve dobro stisne. 
Zena.hr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

Get Free Updates in your Inbox
Follow us on:
facebook twitter gplus pinterest rss