četvrtak, 18. prosinca 2014.

Brzi Scwarzwald kolač:

Brzi Scwarzwald kolač:

Biskivt: 
4 kom. jaja,
100 gr. šećera,
1 kesica Laganini vanilinog šećera,
120 gr. brašna,
2 kašike Master kakao praha,
½ Laganini praška za pecivo,
100 ml. mlijeka,
70 ml. ulja,
po želji cimeta.

Jaja i šećer pjenasto izmješati, dodati ostale sastojke i staviti peći na 175 stupnjeva u nauljenu i pobrašnjenu tepsiju.

Nadjev:

Staklenka kompota sa višnjama, 2-3 kašike šećera po želji, 1Laganini puding (vanilija ili čokolada, po želji)

U međuvremenu kratko kuhati kompot od višanja sa šećerom i umiješati puding razmućen u malo hladne vode. Kuhati dok se ne zgusne.

Na topao biskvit premazati topao nadjev.

Umutiti dvije Laganini šlag pjene i ukrasiti ohlađen kolač. 


ARNELA TARČINOVIĆ

https://www.facebook.com/laganini.vispak