Priprema:
Maline treba odlediti jedno 15 min. i dobro izmiksati sa 2 kasike secera.
Umutiti slatku pavlaku kao slag sa 2 kasike secera i vanilin secerom. Tome polako dodati maline i promjesati rucno.
Staviti koru na posluzavnik premazati filom i staviti 6 komada flødeboller / mancmelou (odstraniti dno i prepoloviti na pola, pa poredati po filu) i ponovo premazati filom. Staviti drugu koru, tako ponoviti postupak i premazati cijelu tortu.
Ukrasiti po zelji. Ostaviti 2 do 3 sata u frizider da se fino torta rashladi i stegne, a potom je sjeci na parcad i sluziti.
Umutiti slatku pavlaku kao slag sa 2 kasike secera i vanilin secerom. Tome polako dodati maline i promjesati rucno.
Staviti koru na posluzavnik premazati filom i staviti 6 komada flødeboller / mancmelou (odstraniti dno i prepoloviti na pola, pa poredati po filu) i ponovo premazati filom. Staviti drugu koru, tako ponoviti postupak i premazati cijelu tortu.
Ukrasiti po zelji. Ostaviti 2 do 3 sata u frizider da se fino torta rashladi i stegne, a potom je sjeci na parcad i sluziti.
Brzo i jednostavno.
Prijatno!