Biskvit:
6 jaja tj,bjelanjaka izmutiti s 9 žlica šećera u čvrsti snijeg,a zatim dodavati jedan po jedan žumanjak i još dodati 4 žlice brašna i 2 žlice mrvica,pa 9 žlica oraha i 2 žlice Kandit kakaa.Peći na 150 C oko pola sata,ohlađen prerezati na dva dijela. Krema:
1 puding od vanilije i 5 žlica brašna skuhati u pola litre mlijeka i 3 dl soka iscijeđene narandže,u ohlađeno izmutiti jedan omekšani margarin.
Priprema:
Slagati biskvit koji prelijem sokom iscijeđene narandže,pa na to pola kreme,zatim piškote koje močim u sok i na njih drugi dio kreme ,pa onda drugi biskvit koji isto natopim sokom,ali s one strane koju stavljam na kremu i gore čokoladna glazura s Kandit čokoladom. Potrebno je 5 do 6 narandži i mali paket piškota.
Ukrasiti po želji šlagom i listićima narandže.U slast!
TORTA JE ZA PRSTE POLIZATI!
kanditdessertchef.com