nedjelja, 4. siječnja 2015.

Palačinka -torta


Priprema:
Ispecite 15 palačinki.
Za kremu: Sve sastojke pomiješati na pari.Miješati dok krema ne postane ujednačena.
Rasporediti kremu na prvu palačinku, poklopiti drugom, po njoj namazati kremu i tako nastaviti dok ima kreme i dok sve palačinke nisu iskorištene. Završiti kremom i namazati šlagom. Pustiti da odstoji dva sata u hlanjaku. Isjecite po želji i ukrasite šlagom i čokoladnim strugotinama.
Sastojci:
Uobičajena smjesa za palačinke, s time što dodajem malo ruma radi arome.
Za kremu:
1, 2 l mlijeka
10 dag glatkog brašna
1 žlica gustina
7 dag Kandit kakaa
7 dag Kandit čokolade za kuhanje
20 dag maslaca
45 dag šećera
Možete koristiti i neki drugi kakao,čokoladu ne samo kandit 
kanditdessertchef.com