ponedjeljak, 10. kolovoza 2015.

Torta od tamne čokolade i maline


Sastojci:

3 jaja, 75 g šećera, 50 g brašna, 200 g tamne čokolade maslaca 100g vrhnja, šačica smrznutih malina, malo svježih malina, kokos, čokolada 50g više, nekoliko žlica nemasnog vrhnja
Priprema:

Pomiješajte omekšan maslac i šećer.
Dodajte jaja i pomiješajte.
Zatim dodajte brašno u smjesu u 3 puta.
Rastopite 150g čokolade i dodajte u ovu smjesu.
Na kraju pomiješati maline i staviti smjesu u kalup debeljine 20 cm.
Kalup staviti  u prethodno zagrijanu pećnicu na 150 ° C i peći 30-35 minuta.
Rastopiti 50g tamne čokolade, pomiješati s vrhnjem i prelijte po torti.
Ukrasite svježim malinama i kokosom.

vanilicious.over-blog.com