Kora.5 jaja 7 kasika secera umutiti prvo bjelance sa secerom kad je dobro umuceno dodati zumanca i jos mutiti.Kad je umuceno dodati 50 mil ulja i 50 mil mlijeka,6 kasika brasna 3 kasike cokolade u prahu i pola praska za pecivo laganini.Istresti smjesu u cetvrtasti pleh i peci.Kad je pecena kora izvaditi je i umotati u mokru krpu.
Fil.400 mil mlijeka 8 kasika secera staviti da kuha ,uzeti jos 100 mil mlijeka pomjestai sa 2 pudinga od cokolade Laganini i istresti u mlijeko.Kad smjesa progusca skinuti je speci..Kad se smjesa ohladi dodati 150 gr margarina i sve to umiksati.Koru premazati filom i preliti sa 100 gr cokolade za kuhanje Club u koju smo dodali 1 kasiku putera i 2 kasike mlijeka.Ukrasiti malo sa bijelom cokoladom.
MIRELA SUBAŠIĆ
Fil.400 mil mlijeka 8 kasika secera staviti da kuha ,uzeti jos 100 mil mlijeka pomjestai sa 2 pudinga od cokolade Laganini i istresti u mlijeko.Kad smjesa progusca skinuti je speci..Kad se smjesa ohladi dodati 150 gr margarina i sve to umiksati.Koru premazati filom i preliti sa 100 gr cokolade za kuhanje Club u koju smo dodali 1 kasiku putera i 2 kasike mlijeka.Ukrasiti malo sa bijelom cokoladom.
MIRELA SUBAŠIĆ
https://www.facebook.com/laganini.vispak