Biskvit: 7 bjelanjaka 7 kašika šećera 6 kašika brašna 1dlc mlijeka Fil: 7 žumanjaka 7 kašika šećera 5 kašika brašna 500ml mlijeka 2Laganini šlag kreme od vanilije Tepsija je veličine 38*20.
Priprema: 1Bjelanjke umutiti sa šećerom i lagano dodati brašno. Umiješati brašno polako. 2Kada je biskvit pečen, preliti malo mlijekom (oko 1 dcl). 3Fil: 7 žumanjaka, 7 kašika šećera, 5 kašika brašna kuhati u pola litre mlijeka, mješati dok ne bude gusto kao puding. U ohlađenu smjesu dodati margarin. Na ovaj fil 2 Laganini šlag kreme od vanilije.
EMIRA SUDAR
https://www.facebook.com/laganini.vispak
Priprema: 1Bjelanjke umutiti sa šećerom i lagano dodati brašno. Umiješati brašno polako. 2Kada je biskvit pečen, preliti malo mlijekom (oko 1 dcl). 3Fil: 7 žumanjaka, 7 kašika šećera, 5 kašika brašna kuhati u pola litre mlijeka, mješati dok ne bude gusto kao puding. U ohlađenu smjesu dodati margarin. Na ovaj fil 2 Laganini šlag kreme od vanilije.
EMIRA SUDAR
https://www.facebook.com/laganini.vispak