Brza torta s bananama
Sastojci:
3 pudinga od vanilije
1 l mlijeka
5 žlica šećera
3 banane
2 dl vrhnja za šlag i 100 g Kandit čokolade za kuhanje
450 gr. petit keksa
Priprema:
Mlijeko i šećer prokuhati. Dodati izmućen puding i skuhati. Izlomiti keks i staviti u veću posudu. Isjeći banane i dodati keksu. Na sve to dodati skuhan puding i izmiješati. Istresti u kalup za torte koji ste prethodno posuli kokosovim brašnom. Fino rasporedite i ostavite u frižider da se hladi. Vrhnje za šlag lagano zagrijati(ne smije prokuhati) i u njemu otpiti Kandit čokoladu.Kad se sjedinilo izliti na tortu.(Ova kombinacija vrhnja i čokolade je moj izbor i puno je finija torta.Po receptu je samo šlag krema.
Torta je fantastična ,brzo se pripremi i brzo se pojede.!
kanditdessertchef.com