Ne zaboravi Like and Share

» Čokoladna savijača

Hvalite, kritikujte, dodajte svoje verzije recepta: Možda želite pročitati i ovo? Plugin for WordPress, Blogger...


Sastojci:
1 lisnato tijesto
-1 jaje
-1 v.ž vode
-15 dag tamne čokolade
-2 v.ž mlijeka
-1 v.ž maslaca
-5-8 dag nasjeckanih badema(listića) ili lješnjaka


Priprema:
Pećnicu zagrijte na 190 stupnjeva.
Lim za pečenje obložite papirom za pečenje.
Jaje stucite s žlicom vode.
Čokoladu natrgajte na komade pa je s maslacem i mlijekom rastopite na pari.
Lisnato tijesto razvaljajte pa po njemu ravnomjerno razmažite rastopljenu čokoladu pazeći da rub od oko 2,5 cm ostavite prazan.
Pospite bademima.
Tijesto smotajte,podvijte rubove da vam nebi izlazio nadjev.
Stavite savijaču na lim tako da vam spoj bude na dnu.
Premažite jajetom pazeći da ga dobro premažete sa svih strana.
Pecite oko 40 minuta i ostavite u limu da se ohladi.

Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

Get Free Updates in your Inbox
Follow us on:
facebook twitter gplus pinterest rss