Sastojci:
300 gr petit keksa
200 gr šećera
250 ml mlijeka
1 margarin
200 gr čokolade za kuhanje
šlag
Priprema:
Izlomimo na komadiće keks, a u međuvremenu stavimo da prokuha 2,5 dcl mlijeka i 200 gr šešera.
Dodati u to 1 margarin i jednu čokoladu, dok prokuha izliti na keks, izmješati ga i istresti u kalup (kakav želite. nije bitan oblik).
To bi bilo sve, lagano i brzo.
Kad se ohladi, premazati ga šlagom.
Izlomimo na komadiće keks, a u međuvremenu stavimo da prokuha 2,5 dcl mlijeka i 200 gr šešera.
Dodati u to 1 margarin i jednu čokoladu, dok prokuha izliti na keks, izmješati ga i istresti u kalup (kakav želite. nije bitan oblik).
To bi bilo sve, lagano i brzo.
Kad se ohladi, premazati ga šlagom.