Sastojci:
piškote
petit keks
6 banana
4 šlag kreme
200 gr. šećera
200 ml. mlijeka
malo čokolade za ukrašavanje
piškote
petit keks
6 banana
4 šlag kreme
200 gr. šećera
200 ml. mlijeka
malo čokolade za ukrašavanje
Priprema:
Banane sitno isjecite, dodajte im šlag kreme i šećer pa izmutite.
Pomalo dodajte mlijeko i nastavite sa mućenjem dok ne dobijete finu kremu.
Piškote namočite u mlijeko (samo gornji dio) i redajte u tepsiju.
Istresite trećinu kreme preko piškota.
Petit keks namočite u mlijeko (samo gornju stranu) i redajte preko kreme.
Preko kreme ponovo keks i na vrh ostatak kreme.
Otopite čokoladu sa malo mlijeka, poprskajte preko torte pa nečim tankim šarajte preko torte (vrtite u krug, zavrćite, radite šta hoćete).
Ostavite u frižider da odstoji 3-4 sata ili da prenoći.
Prijatno!
tortekolaci.com