Sastojci:
4 jaja
100 gr šećera
200 gr margarina
100 gr čokolade za kuhanje
4 žlice brašna
prašak za pecivo
4 jaja
100 gr šećera
200 gr margarina
100 gr čokolade za kuhanje
4 žlice brašna
prašak za pecivo
Sastojci za kremu:
0,5 l slatkog vrhnja
200 gr čokolade za kuhanje
1 žlica šećera
Priprema:
Jaja i šećer dobro izmiksati, dodati istopljeni margarin i čokoladu za kuhanje, 4 žlice brašna pomješan sa praškom za pecivo.
Peći u tepsiji 20x35 cm na laganoj temperaturi. Nema određeno vrijeme koliko treba peći nego čačkalicom probate jel biskvit pečen.
Za kremu slatko vrhnje, čokoladu za kuhanje i žlicu šećera staviti da se kuha dok ne zavrije, isto na laganoj temperaturi.
Kad je gotovo samo malo ohladiti i preliti dok je jos topao biskvit.
Recepti.hr
0,5 l slatkog vrhnja
200 gr čokolade za kuhanje
1 žlica šećera
Priprema:
Jaja i šećer dobro izmiksati, dodati istopljeni margarin i čokoladu za kuhanje, 4 žlice brašna pomješan sa praškom za pecivo.
Peći u tepsiji 20x35 cm na laganoj temperaturi. Nema određeno vrijeme koliko treba peći nego čačkalicom probate jel biskvit pečen.
Za kremu slatko vrhnje, čokoladu za kuhanje i žlicu šećera staviti da se kuha dok ne zavrije, isto na laganoj temperaturi.
Kad je gotovo samo malo ohladiti i preliti dok je jos topao biskvit.
Recepti.hr