Ne zaboravi Like and Share

PUSLICA TORTA

Hvalite, kritikujte, dodajte svoje verzije recepta: Možda želite pročitati i ovo? Plugin for WordPress, Blogger...


Umutiti tri puta po tri bjelanca sa 7 kasika secera. Peci na papiru za pecenje oko sat na 120 *C. (Ja sam stavila sva bjelanca sa 21 kasikom secera i pekla u plehu od el .sporeta i prerezala na 3 dijela)

FIL: 9 zumanaca umutiti sa 9 kasika secera na pari i u ohlađeno dpdati pjenasto umucen margarin i 250 g oraha (pola sjeckanih pola mljevenih).
Filovati kora + fil+ nekoliko kasika umucene Laganini slag kreme od vanilijei sve tako redom dok ne potrosite materijal...preko je ukrasiti po zelji.
ENITA BRCANINOVIC
https://www.facebook.com/laganini.vispak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

Get Free Updates in your Inbox
Follow us on:
facebook twitter gplus pinterest rss