Sastojci za koru:
- 2 čaše ( od jogurta) kisele vode
- 2 čaše šećera
- 1 čaša ulja (može i malo manje)
- 2 čaše brašna
- 1prašak za pecivo
- 60-100 g kokosovog brašna
Sve sastojke za koru izmiješati i speći na 180 stepeni u četvtastom većem plehu. Pečenu i ohlađenu koru presjeći po dužini na pola.
Fil 1:
1 puding od čokolade skuvati po uputstvu sa kesice, ali u vodi. U ohlađen puding sjediniti
50 g izmiksanog margarina.
Fil 2:
2 šlaga izmiksati sa vodom po uputstvu sa kesice
U to dodati 150 g izlomljene posne plazme
Na prvu koru staviti fil od pudinga pa preko fil sa plazmom pa poklopiti sa drugom korom.
Dekorisati sa šlagom po želji.
Prijatno!
Fil 1:
1 puding od čokolade skuvati po uputstvu sa kesice, ali u vodi. U ohlađen puding sjediniti
50 g izmiksanog margarina.
Fil 2:
2 šlaga izmiksati sa vodom po uputstvu sa kesice
U to dodati 150 g izlomljene posne plazme
Na prvu koru staviti fil od pudinga pa preko fil sa plazmom pa poklopiti sa drugom korom.
Dekorisati sa šlagom po želji.
Prijatno!
Recept od: Vesna Radić
vrhunskirecepti.com