1. U pola litra mlijeka skuhati dva pudinga od vanilije i dvije šalice šećera. Kada se ohladi dodati 125 gr margarina.
2. Puding podijeliti na dva dijela.
3. Umutiti slatko vrhnje.
4. U jednu polovinu pudinga dodati istopljenju čokoladu za kuhanje a u drugu polovinu 4-5 kašika umućenog slatkog vrhnja.
5. Staviti jednu koru i po njoj premazati puding u koji smo dodali slatko vrhnje, pokriti drugom korom. Sljedeći sloj je puding sa čokoladnom. Staviti zadnju koru i sve premazati sa ostatkom slatkog vrhnja.
6. Dekorisati po želji.
2. Puding podijeliti na dva dijela.
3. Umutiti slatko vrhnje.
4. U jednu polovinu pudinga dodati istopljenju čokoladu za kuhanje a u drugu polovinu 4-5 kašika umućenog slatkog vrhnja.
5. Staviti jednu koru i po njoj premazati puding u koji smo dodali slatko vrhnje, pokriti drugom korom. Sljedeći sloj je puding sa čokoladnom. Staviti zadnju koru i sve premazati sa ostatkom slatkog vrhnja.
6. Dekorisati po želji.
coolinarika.com