SASTOJCI
Kora (prvi sloj)
1 šalica sjeckanih oraha
3 žlice bijelog šećera
½ šalice maslaca
1 šalica brašna
Krem sir (drugi sloj)
1 paket kremastog sira (225g)
1 šalica šećera u prahu
1 šalica šlaga
Puding od vanilije (treći sloj)
1 paket puding od vanilije
2 šalice mlijeka
Čokoladni puding (četvrti sloj)
1 paket čokoladnog pudinga
2 šalice mlijeka
Šlag krema (peti sloj)
2 šalice šlaga
Čokolada (šesti sloj)
rendana čokolada
PRIPREMA
Zagrijte pećnicu na 175 ° C.
Pomiješajte orahe, šećer, brašno i maslac u jednoj posudi( s čime god želite, mlijeko, voda... svejedno).Nakon toga stavite dobijenu smjesu u tepsiju i poravnajte površinu i stavite da se peče.
Pecite oko 20 minuta, i ostavite da se ohladi u potpunosti prije nego dodate drugi sloj.
Pripremite pudinge od vanilije i čokolade po uputama koje pišu na njihovim paketima.
Pomiješajte kremasti sir, šećer u prahu i šlag, dok smjesa ne bude svijeta i pjenasta. Ostaviti da se ohladi a zatim premazati preko kore.
Sada po površini ravnomjerno premazati puding od vanilije, a zatim i od čokolade.
Nakon toga po površini premazati šlag i ukrasiti s puno rendane čokolade.
Ostaviti u frižideru preko noći i posluživati (ali dovoljno je i da odstoji samo 2 sata)...
www.jocooks.com