Biskvit 1:
- 3 jaja
- 12 žlica šećera
- 12 žlica mlijeka
- 12 žlica brašna
- 100 gr prženih badema
- 1 prašak za pecivo
- 2 žlice čokolade u prahu
Biskvit 2:
- 3 jaja
- 10 žlica šećera
- 5 žlica mlijeka
- 2 žlica ulja
- 12 žlica brašna
- 1 prašak za pecivo
Krema:
- 700 ml mlijeka
- 10 žlica šećera
- 1 puding od vanilije
- 5 žlica gustina
- 200 gr margarina
- 3 žlica nutele
- 50 gr mliječne čokolade
Dodatni sastojci:
- 500 gr malina
- 1 preljev za torte
- šlag za dekoraciju
Priprema:
Prvi biskvit ispeći i kada se ohladi prerezati ga. Drugi biskvit ispeći i ostaviti ga da se ohladi.
Kremu skuhati i kada se ohladi umiješati margarin otopljenu čokoladu i nutelu. Potom ručno umiješati i 200 gr malina. Na podlogu staviti tamni biskvit i malo ga namočiti mlijekom i rumom te premazati sa polovinom kreme. Preklopiti sa svijetlim biskvitom, staviti ostatak kreme i na kraju tamni biskvit. Na vrh naslagati ostatak malina i preliti preljevom za torte. Ukrasiti po želji.